Elérhetőségünk:

Vass és Társai kft.
3630 Putnok, Bajcsy - Zs u. 50.

Telefonszám/fax:

06 / 48 / 531-017

Acélszerkezet gyártás:

Vass András ügyvezető

Mobil:

06 / 30 / 9553-013

Vass István

Mobil:

06 / 20 / 4104-483

PET palack gyártás:

Vass Andrásné

Mobil:

06 / 30 / 4343-903

E-mail:

vass1977[kukac]gomortel.hu

Levelezési cím:

3654 Bánréve, Szabadság út 33.

Kezdetben bérelt gyártócsarnokban 5 fő alkalmazottal dolgoztunk. Az évek előre haladtával, a bővülő piacnak köszönhetően megvásároltuk, majd folyamatosan bővítettük az előkészítő- és gyártó csarnokunkat, valamint ehhez igazodva növeltük alkalmazotti létszámunkat. Jelenleg 2 előkészítő és 1 összeállító daruzott, 1600 m˛ alapterületű műhelyekben folyik a gyártás 50 fős (szakképzett lakatosokból, minősített hegesztőkből, ácsokból, bádogosokból álló) létszámmal. A munkavállalók rendszeres periódusonként váltják egymást a gyártó munkában Magyarországon, és a szerelő munkában Németországban, ahol fióktelepet is üzemeltetünk.

Az eltelt 16 év alatt több csarnok-szerkezet, mobil-átjátszó szerkezet, antennatartó szerkezet, pódium gyártása és szerelését is vállaltuk az acélszerkezeti munkák területén. A csarnok-szerkezetek felhasználhatósági területei rendkívül sokrétűek lehetnek. Elsősorban a mezőgazdaságban fordulnak elő: gabonatárolóként, gépszínként, hűtőházként, állattartó épületként, lovardaként, stb. Másodsorban az ipar területén gyártó- és összeszerelő műhelyként, raktárként, raktáráruházként is használják a csarnokokat. (eddigi munkáinkat megtekinheti a galériában) Az éves gyártási kapacitásunk 1.100 tonna/év, szerelési kapacitásunk 50.000 m˛/év.

Tevékenységi körünket 2000-ben bővítettük PET-flakonok gyártásával, melyet 2 darab félautómata géppel végezünk. A PET-flakonok különböző űrtartalommal 0,33 – 5,00 literig készülnek, natúr és színezett kivitelben, az űrtartalomnak megfelelő súllyal. Az éves kapacitásunk 6 millió darab/év.

Mindezek mellett rendelkezünk fenyő fűrészáru gyártására alkalmas berendezésekkel (gatter fűrész, sorozatvágó fűrész stb.).

Vállalkozásunk célja, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítsük megbízható, precíz és gyors munkavégzésünkkel, és hozzájáruljunk tevékenységének további sikereihez. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a megrendelőink között köszönhetjük.